Klacht dieet? Heeft u een dieet gebruikt en u bent er niet tevreden over? Het delen van uw klacht helpt andere mensen bij het maken van een gedegen keuze. Ook kan een vertegenwoordiger van het dieet de klacht intern doorgeven. Bij meerdere klacht kan dit wellicht een verandering te weeg brengen.

Klacht dieet delen

  Je naam

  Je email

  Soort dieet + titel van je ervaring

  Je beoordeling

  SlechtMatigVoldoendeGoedUitstekend

  Je ervaring

  Wil je gratis tips voor afvallen ontvangen? (binnen 24 uur)


   

   

  De keuze voor een dieet kan soms verkeerd uit zijn gevallen. Misschien bent u niet goed voorgelicht of heeft u niet genoeg in de materie verdiept. Wellicht zitten er workout schema’s of eetschema’s in het dieet die niet goed op uw persoonlijke wensen aansluiten. Door uw klacht over een dieet zo uitgebreid mogelijk te omschrijven kunnen andere geïnteresseerden hier van leren. Probeer wel schuttingtaal zo veel mogelijk te vermijden.

  Tips oplossen dieet klacht

  Indien het dieet niet is verlopen zoals gehoopt is het verstandig te kijken waar het mis is gegaan. Ben je niet goed voorgelicht? Heb je zelf niet goed opgelet wat het dieet precies inhoud? Zitten er voedingsmiddelen in die je liever niet eet? Probeer de oorzaak van uw klacht te achterhalen. Indien de ‘fout’ niet bij jezelf ligt, is het verstandig eerst contact op te nemen met de uitgever van het dieet. Probeer samen tot een oplossing te komen. Lukt het niet? Je kunt altijd je verhaal hier delen. Wij en al onze volgers zijn je er dankbaar voor!

  Dieet klacht opgelost?

  Het kan zijn dat er wat veranderd sinds dat u de klacht heeft verwoord. Het wordt gewaardeerd wanneer u deze ervaring dan deelt.