Ervaringen Zone dieet? Lees ervaringen van anderen die het Zone dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over het Zone dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel je Zone dieet ervaringen

Hoe is het Zone dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heb je verloren? Hoe is het na het stoppen met het Zone dieet gegaan? Raad je het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

Je wil graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Zone dieet informatie

ervaringen zone dieetTijdens het Zone dieet dien je voedsel als medicijn te zien. En niet om te plezier of het honger gevoel weg te nemen. Dr. Sears beschrijft dat eiwitten en natuurlijke koolhydraten het beste worden verwerkt in je lichaam. In principe mag je alles eten. Echter zijn er wel een aantal restricties. 40:30:30 is de verhouding natuurlijke koolhydraten, eiwitten en vet die dagelijks mag nemen. Koolhydraten zoals pasta’s, brood en aardappelen mogen echter slechts 25% van het totaal aan koolhydraten bevatten. Twee keer per dagen bewegen is aan te raden. Het nemen van cafeïne is daarentegen niet raadzaam.

 

Meer weten over Zone dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Zone dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wil je het Zone dieet uitproberen? Bezoek de website.