Ervaringen Ziekenhuisdieet? Lees ervaringen van anderen die het Ziekenhuisdieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over het Ziekenhuisdieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Ziekenhuisdieet ervaringen

Hoe is het Ziekenhuisdieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Ziekenhuisdieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Ziekenhuisdieet informatie

ervaringen ziekenhuisdieetWaar het vroeger vooral voor medische doeleinden werd gebruikt, om af te vallen voor een operatie, is het tegenwoordig een veel gebruikt dieet om snel kilo’s te verliezen. Voor een vakantie of een trouwerij zijn hier goede voorbeelden van.Het Ziekenhuisdieet is een crashdieet waarmee je in een periode van 5 dagen tot 5 kilo kunt afvallen. Je eet 5 dagen lang volgens een strikt dieetschema. In het weekend mag wel normaal worden gegeten. Om het lichaam niet teveel te belasten mag het Ziekenhuisdieet maximaal 3 weken achter elkaar gevolgd worden. Hierna dient een stopweek ingelast te worden om daarna weer 3 weken het dieet te mogen volgen. Neem tijdens het dieet altijd voldoende water.

 

Meer weten over Ziekenhuisdieet? Bezoek de website.

Ervaringen Ziekenhuisdieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Ziekenhuisdieet uitproberen? Bezoek de website.