Ervaringen Yokebe dieet? Lees ervaringen van anderen die het Yokebe dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Yokebe dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Yokebe dieet ervaringen

Hoe is het Yokebe dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Yokebe dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Yokebe dieet informatie

ervaringen yokebe dieetYokebe zorgt met een speciaal eetschema blijvend voor het gewenste gewicht. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de gevarieerde maaltijdshakes. Door de inname van diverse vitaminen, mineralen, proteïnen en natuurlijke honing, krijgt het lichaam wat het nodig heeft. Tijdens dit dieet krijgt het lichaam wel minder voedingsmiddelen binnen, maar wat er het lichaam in gaat bevat wel de belangrijkste ingrediënten. Het Yokebe dieet is verkrijgbaar in twee varianten.

 

  • Yokebe’s turbo dieet plan: indien er in korte tijd redelijk wat kilo’s verloren dienen te gaan is dit een ideale oplossing. In twee fasen wordt het gewenste doel bereikt. Fase 1: de concentratiefase waarin drie maaltijden per dag worden vervangen door Yokebeshakes. Daarnaast eet je groente en fruit. Fase 2: de doelfase waarin twee maaltijden per dag worden vervangen door Yokebe shakes en de hoofdmaaltijd gekozen kan worden uit een van de recepten.

  • Uitgebreide Yokebe dieet plan: in meerdere weken werken naar het streefgewicht in drie fasen. Fase 1: de concentratiefase waarin het meeste aan gewicht verloren gaan. Drie maaltijden per dag vervangen door Yokebeshakes. Fase 2: de leerfase waarin twee maaltijden door Yokebeshakes worden vervangen, het hoofdgerecht kan gekozen worden uit een van de recepten. Fase 3: de continuïteitsfase waarin het gewicht wordt vastgehouden.

 

Helaas is het Yokebe dieet niet meer te verkrijgen. Bekijk het meest gebruikte alternatief.

Ervaringen Yokebe dieet
4,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4 out of 5 based on 7 reviews.

Lekker en effectief

★★★★☆
Voor het eerst Yokebe van een vriendin geprobeerd. Smaken zijn lekker en heb daarom zelf een verpakking aangeschaft. Het is nog steeds lekker en je raakt (als je je er aan houdt) ook nog wat gewicht kwijt. Gemiddeld kom ik op iets meer dan één kilo per 8 dagen.
- P Vos

Yokebe

★★★★★
Bestelde producten zijn volgens schema uitgeleverd. Tot nu toe tevreden over yokebe.
- Toos

Werkt goed!

★★★★★
Nu ongeveer 3 weken bezig met het schema en voel me heerlijk! Was wel even wennen alleen ben inmiddels als 3 kilo kwijt! Ik blijf doorgaan.
- Peter Vos

Yokebe is eenvoudig in gebruik

★★★★★
Het was binnen enkele dagen binnen. De shakes zitten vol proteïne en geven daardoor een vol gevoel. Ja tot nu toe wel blij met Yokebe.
- Diane - Den Haag

Mijn eerst week Yokebe

★★★★☆
Ik ben 63, en heb de laatste jaren veel problemen met mijn gewicht. Normaal zou ik 75 moeten wegen, en ik woog verleden jaar januari 87 kilo. Ben toen begonnen met een dieetiste, en op enkele weken was ik drie kilo kwijt. Maar dit gewicht bleef zo tot op heden.. Ben normaal niet voor shakes, omdat ik dat vroeger ook al eens geprobeerd heb. Die geven mij geen voldoening, en steeds een hongergevoel. Ben nu verleden maandag gestart met Yokebe, 3x per dag. Geen honger, en op een week 2,6 kg kwijt. Ik ga door, want dit geeft mij nieuwe moed.
- Talboom lizy

Yokobe

★★★☆☆
Ik ben juist gestart met yocobe,neem 2sake per dag, hopelijk verlies ik Wat ik wil 5kg. Vind 3te zwaar op mijn maag.
- Abdoul

Ga morgen beginnen

★★☆☆☆
Weet het nog niet
- Marian

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Yokebe is helaas niet meer te verkrijgen. Bekijk het alternatief.