Ervaringen Yoghurt dieet? Lees ervaringen van anderen die het Yoghurt dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over het Yoghurt dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Yoghurt dieet ervaringen

Hoe is het Yoghurt dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Yoghurt dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Yoghurt dieet informatie

ervaringen yoghurt dieetHet Yoghurt dieet is een crashdieet. Je kunt relatief veel afvallen in een korte periode. Waar vrouwen ongeveer 2000 calorieën per dag en mannen 2500 calorieën per dag dienen te eten, wordt het aantal verlaagd naar ongeveer 1000 calorieën per dag. Aangezien er weinig brandstoffen in de vorm van koolhydraten binnenkomen, is het verstandig om het Yoghurt dieet maximaal 4 weken te volgen. De verminderde inname van koolhydraten zorgt ervoor dat de energie uit andere bronnen geput dient te worden. Spieren zijn hierdoor als eerste aan de beurt. Uit onderzoek is gebleken dat de calcium in yoghurt enzymen in vet cellen stimuleert die de vetverbranding op zich nemen.

 

Meer weten over Yoghurt dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Yoghurt dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Yoghurt dieet uitproberen? Bezoek de website.