Ervaringen Ymea Silhouet? Lees ervaringen van anderen die Ymea Silhouet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van Ymea Silhouet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Ymea Silhouet ervaringen

Hoe is het gebruik van Ymea Silhouet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met Ymea Silhouet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Ymea Silhouet informatie

ervaringen ymea silhouetYmea Silhouet speelt in op de klachten die de overgang met zich meebrengt. Klachten als opvliegers, slechte vochtbalans, stemmingswisselingen, nachtelijk transpireren, onrustig gevoel en langzaam aankomen worden met dit natuurlijke product gereguleerd. Aangezien er geen synthetische stoffen zijn toegevoegd, kunnen er geen bijwerkingen optreden. Yam, hop, berkenblad extract, groene thee en mineraal chroom zijn de natuurlijke ingrediënten. Ymea helpt je silhouet in balans te houden op het moment dat het lichaam wat anders wil. Door de stofwisseling weer op gang te brengen tijdens de overgang word vet verbrand  wat anders op plekken zou komen waar je het niet wilt hebben, zoals buik en heup. Ymea Silhouet stimuleert niet alleen de vetverbranding maar helpt het hele lichaam in balans te houden.

 

Meer weten over Ymea Silhouet? Bezoek de website.

Ervaringen Ymea Silhouet
2,3 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.3 out of 5 based on 6 reviews.

Opvliegers minder

★★★★★
Heb erg veel last van opvliegers voor het gebruik van Ymea. Kan niet anders concluderen dat de opvliegers een stuk minder zijn geworden. Dat is ook de voornaamste reden om ermee door te gaan.
- Irma

maanden bezig

★★★★☆
neem al een paar maanden de pillen zweten is daardoor minder geworden en werkt dus goed.
- karin plasman

Wat een rommel zeg

★☆☆☆☆
Ik heb Ymea Silhouette ongeveer een jaar gebruikt en niet veel gemerkt van het in vorm blijven van je lichaam? Opvliegers leken wel iets af te nemen... Jammer genoeg kreeg ik wel steeds meer pijn in mijn botten en gewrichten!! Na er maandenlang last van gehad te hebben heb ik een link gelegd met mijn Ymea gebruik. Ik ben als de sodemieter gestopt omdat ik er zelfs steeds van wakker werd en naderhand ook helemaal niet meer kon slapen van de pijn! Na het stoppen was ik binnen een paar dagen bijna pijnvrij! Wat een rommel is dit natuurlijke product zeg! Dat is wel het laatste wat je daarvan verwacht! Nu had ik helaas een enorme voorraad aangeschaft toen dit best wel prijzige middel in de aanbieding was. Daar zit ik nu mooi mee in mijn maag, zou leuk zijn als Ymea mij dit aankoopbedrag zou vergoeden voor alle pijn en slechte nachten! Ik zou Ymea Silhouette vanzelfsprekend bij iedereen afraden!
- Carla

slecht voor je maag

★☆☆☆☆
Ik slik Ymea nu sinds twee weken maar ik stop er weer mee. Ben elke dag misselijk na het innemen van de pillen. En neem ze zoals aanbevolen tijdens of na het ontbijt met heel veel water. Het maakt niet uit. Voor mij geen Ymea meer !
- Mira

Maagpijn

★★☆☆☆
Heeft mij erg geholpen bij de opvliegers en nachtelijk zweten. Maar smorgens na het innemen een brandend gevoel in mijn maag wat een uur of twee aanhoud. Ik ben er nog niet uit wat ik ga doen. Stoppen of doorslikken.
- Cora

Maagklachten en leverbeschadiging

★☆☆☆☆
Ik kreeg ongelovelijke maagpijn van Ymea en toen ik ging zoeken bleek dit een bijwerking die al sinds 2005 bekend is. Bovendien bleek toen ik Ymea ging bellen dat inmiddels duidelijk is dat het hoofdingrediënt Cimicifuga racemosa mogelijk ook leverbeschadiging geeft. Ze weten dit, maar houden het toch op de markt. Er zijn onvoldoende testen gedaan om te weten hoe vaak dit optreedt, want dit hoeft wettelijk niet voor voedingssupplementen. Realiseer je dat voedingssupplementen niet zo getest worden als medicijnen en zonder uitgebreid testen op de markt gebracht mogen worden. Zelfs als de fabrikant al weet dat sommige mensen ernstige bijwerkingen krijgen wordt een product niet van de markt gehaald, want het is geen geregistreerd medicijn. Overleg met je huisarts of overgangsconsulent over een overgangspil of het slikken van een lichte anticonceptiepil om de klachten te verlichten. Dit zijn middelen waarvan de bijwerkingen tenminste bekend en acceptabel zijn!
- OJ

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u Ymea Silhouet uitproberen? Bezoek de website.