Ervaringen Ymea Silhouet? Lees ervaringen van anderen die Ymea Silhouet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van Ymea Silhouet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Ymea Silhouet ervaringen

Hoe is het gebruik van Ymea Silhouet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met Ymea Silhouet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Ymea Silhouet informatie

ervaringen ymea silhouetYmea Silhouet speelt in op de klachten die de overgang met zich meebrengt. Klachten als opvliegers, slechte vochtbalans, stemmingswisselingen, nachtelijk transpireren, onrustig gevoel en langzaam aankomen worden met dit natuurlijke product gereguleerd. Aangezien er geen synthetische stoffen zijn toegevoegd, kunnen er geen bijwerkingen optreden. Yam, hop, berkenblad extract, groene thee en mineraal chroom zijn de natuurlijke ingrediënten. Ymea helpt je silhouet in balans te houden op het moment dat het lichaam wat anders wil. Door de stofwisseling weer op gang te brengen tijdens de overgang word vet verbrand  wat anders op plekken zou komen waar je het niet wilt hebben, zoals buik en heup. Ymea Silhouet stimuleert niet alleen de vetverbranding maar helpt het hele lichaam in balans te houden.

 

Meer weten over Ymea Silhouet? Bezoek de website.

Ervaringen Ymea Silhouet Overall rating: ★★★☆☆ 2.7 based on 4 reviews
5 1

slecht voor je maag

★☆☆☆☆
1 5 1
Ik slik Ymea nu sinds twee weken maar ik stop er weer mee. Ben elke dag misselijk na het innemen van de pillen. En neem ze zoals aanbevolen tijdens of na het ontbijt met heel veel water. Het maakt niet uit. Voor mij geen Ymea meer !

Wat een rommel zeg

★☆☆☆☆
1 5 1
Ik heb Ymea Silhouette ongeveer een jaar gebruikt en niet veel gemerkt van het in vorm blijven van je lichaam? Opvliegers leken wel iets af te nemen... Jammer genoeg kreeg ik wel steeds meer pijn in mijn botten en gewrichten!! Na er maandenlang last van gehad te hebben heb ik een link gelegd met mijn Ymea gebruik. Ik ben als de sodemieter gestopt omdat ik er zelfs steeds van wakker werd en naderhand ook helemaal niet meer kon slapen van de pijn! Na het stoppen was ik binnen een paar dagen bijna pijnvrij! Wat een rommel is dit natuurlijke product zeg! Dat is wel het laatste wat je daarvan verwacht! Nu had ik helaas een enorme voorraad aangeschaft toen dit best wel prijzige middel in de aanbieding was. Daar zit ik nu mooi mee in mijn maag, zou leuk zijn als Ymea mij dit aankoopbedrag zou vergoeden voor alle pijn en slechte nachten! Ik zou Ymea Silhouette vanzelfsprekend bij iedereen afraden!

maanden bezig

★★★★☆
4 5 1
neem al een paar maanden de pillen zweten is daardoor minder geworden en werkt dus goed.

Opvliegers minder

★★★★★
5 5 1
Heb erg veel last van opvliegers voor het gebruik van Ymea. Kan niet anders concluderen dat de opvliegers een stuk minder zijn geworden. Dat is ook de voornaamste reden om ermee door te gaan.

Naam
Email
Titel review
Beoordeling
Dieet ervaring

Wilt u Ymea Silhouet uitproberen? Bezoek de website.