Ervaringen Vruchtenvasten? Lees ervaringen van anderen die het Vruchtenvasten hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over het Vruchtenvasten zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel je Vruchtenvasten ervaringen

Hoe is het Vruchtenvasten verlopen? Hoeveel kilo’s heb je verloren? Hoe is het na het stoppen met het Vruchtenvasten gegaan? Raad je het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

Je wil graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Vruchtenvasten informatie

ervaringen vruchtenvastenVasten is je een periode onthouden van bepaalde voedingsmiddelen. Tijdens het Vruchtenvasten gebeurd dit ook. Echter is het dien je wel per dag tot 300 gram aan gewassen te nemen. Je mag kiezen uit: appels, grapefruits, sinaasappels, vijgen, meloenen, druiven, mandarijnen en bessen. De vezels in deze vruchten geven je een verzadigd gevoel. Hierdoor is het Vruchtenvasten doorgaans gemakkelijker vol te houden dan andere vastkuren. Grote voordeel is dat je deze soort van vasten zo lang mag gebruiken zoals nodig word geacht. Je hoeft je dus niet te houden aan een voorgeschreven kuur. Hierdoor bepaal je zelf wanneer het genoeg is geweest.

 

Meer weten over Vruchtenvasten? Bezoek de website.

Ervaringen Vruchtenvasten
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wil je het Vruchtenvasten uitproberen? Bezoek de website.