Ervaringen Vegetarisch Paleo? Lees ervaringen van anderen die het Vegetarisch Paleo dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Vegetarisch Paleo dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Vegetarisch Paleo ervaringen

Hoe is het Vegetarisch Paleo dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Vegetarisch Paleo dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Vegetarisch Paleo informatie

ervaringen vegetarisch paleoPaleo is een levensstijl die je tienduizenden jaren terug in de tijd neemt. In het ‘Paleolithicum’ werd er minder zuivel en koolhydraten gegeten. In die was overgewicht en obesitas onmogelijk. Het Paleo dieet leert je op een blijvende manier gezond en slank te worden en blijven. Voor vegetariërs was er echter nog geen variant op het Paleo dieet zonder vlees. Nu is het ook voor deze groep mogelijk met Vegetarisch Paleo. Bijna hetzelfde dieet maar dan zonder vlees, granen, gluten en zuivel. De recepten in het boek zijn gemaakt voor iedereen, ook met minder ervaring zet je de gezondste en lekkerste recepten op tafel.

 

Meer weten over Vegetarisch Paleo? Bezoek de website.

Ervaringen Vegetarisch Paleo
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

Anders dan anders

★★★★★
Wanneer je gewend bent aan 'normaal' paleo dan is dit wel even wennen. Je mist wel voedingsmiddelen die normaal wel eet. Wij hebben ervoor gekozen om vegetarisch paleo te combineren met andere delen uit deze serie en dat bevalt meer dan goed.
- Yvonne

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Vegetarisch Paleo dieet uitproberen? Bezoek de website.