Ervaringen Vastendieet? Lees ervaringen van anderen die het Vastendieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Vastendieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Vastendieet ervaringen

Hoe is het Vastendieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Vastendieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Vastendieet informatie

ervaringen vastendieetTwee dagen per week vasten en 5 dagen per week normaal eten. Dat klinkt niet zo gek toch? Het idee om niet 7 dagen per week met een dieet bezig te zijn komt van Michael Mosley, een journalist van de BBC. Bij het Vastendieet, ook wel 5:2 dieet genoemd, wordt de calorie inname tijdens de 2 vastdagen verminderd van 2500 tot 600 bij mannen en van 2000 tot 500 bij vrouwen. Michael Mosley heeft het voor elkaar gekregen om in een kleine 2 maanden tijd 9 kilo te verliezen. Diverse onderzoeken die na de ontdekking van het Vastendieet hebben plaatsgevonden, erkennen dat het een gezonde manier van afvallen is. Het is echter af te raden om in de 5 dagen van normaal eten plotseling al het slechte voedsel tevoorschijn te halen. Het is altijd raadzaam voldoende water te drinken en zout te laten staan.

 

Meer weten over Vastendieet? Bezoek de website.

Ervaringen Vastendieet
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

Tevreden

★★★★★
Het is een dieet die bij mij geholpen heeft. ongeveer 10 kili in 8 maanden. Daarnaast is het makelijk vol te houden.
- lin

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Vastendieet uitproberen? Bezoek de website.