Ervaringen Sportvasten 10 daagse kuur met begeleiding? Lees ervaringen van anderen die het Sportvasten dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Sportvasten dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Sportvasten ervaringen

Hoe is het Sportvasten verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Sportvasten dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Sportvasten 10 daagse kuur met begeleiding informatie

sportvasten 10 daagse kuurSportvasten is een manier om van overtollig lichaamsvet af te komen. Het is eigenlijk geen dieet maar een trainingsprogramma waarin je lever en spieren, waar veel vet in opgeslagen is, worden getraind om vet in plaats van suiker te verbranden. Bij veel diëten is suikerverbranding een van de gevolgen. Wanneer je je aanmeld voor de Sportvasten 10 daagse kuur dan neemt een van de begeleiders contact met je op. In het gesprek kunnen vragen worden gesteld en neemt de begeleider de kuur met je door. Ook wat er na de kuur gedaan dient te worden, komt ter sprake. Daaropvolgend krijg je alle nodige informatie binnen en tevens een supplementen pakket. In de periode van 10 dagen zal er tussen de 4kg en 6 kg aan gewichtsverlies plaatsvinden.

 

Meer weten over Sportvasten? Bezoek de website.

Ervaringen Sportvasten
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Sportvasten dieet uitproberen? Bezoek de website.