Ervaringen South Beach dieet? Lees ervaringen van anderen die het South Beach dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het South Beach dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw South Beach dieet ervaringen

Hoe is het South Beach dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het South Beach dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet uitproberen.

 

South Beach dieet informatie

ervaringen south beach dieetHet South Beach dieet, bedacht door cardioloog Arthur Agatston, heeft als doel in 3 fasen naar een slanker lichaam te werken met blijvend gewichtsverlies. Fase 1: het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel. Fase 2: voedingspatroon voor langere tijd vasthouden. Fase 3: aanpassen van de levensstijl waarbij alles gegeten mag worden maar met het South Beach dieet in het achterhoofd houdend. Tijdens het dieet mogen er goede koolhydraten zoals zilvervliesrijst, groente, zaden en noten, kip, ei en volkoren producten gegeten worden. De inname van slechte koolhydraten zoals in pasta, wit brood, vet vlees en zoete producten dienen vermeden te worden.

 

Meer weten over  het South Beach dieet? Bezoek de website.

Ervaringen South Beach dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het South Beach dieet volgen? Bezoek de website.