Ervaringen Sonja Bakker dieet? Lees ervaringen van anderen die het Sonja Bakker dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Sonja Bakker dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Sonja Bakker dieet ervaringen

Hoe is het Sonja Bakker dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Sonja Bakker dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Sonja Bakker dieet informatie

ervaringen sonja bakker dieetHet Sonja Bakker dieet is jaren een van de bekendste diëten in Nederland geweest. Sonja heeft haar dieet in pakket a (online afslankprogramma), pakket b (behoud je gewicht) of pakket c (online afslankprogramma + boek) verpakt. Wanneer u gaat ‘Sonja Bakkeren’ houdt u zich aan een erg strak eetschema en er zijn enkele caloriearme tussendoortjes geoorloofd. 6 dagen per week dient het schema gevolgd te worden en de laatste dagen van de week mag er daar ruimschoots van worden afgeweken. Om een goed resultaat te zien, zijn de voorschriften om het Sonja Bakker dieet enkele weken achter elkaar te gebruiken. Ook voor kinderen is er een boek door Sonja Bakker geschreven. De nadruk ligt vooral op een gezonde leefstijl waar snoep, chips, ijs, zoete dranken enzovoorts worden uitgebannen.

 

Meer weten over Sonja Bakker dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Sonja Bakker dieet
2,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2 out of 5 based on 1 reviews.

Niet zo goed

★★☆☆☆
Op zich is het goed vol te houden. Alleen lijk je voor altijd vast te zitten aan het Sonja Bakker dieet. Persoonlijk was het erna moeilijk vast te houden
- Rebecca

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Sonja Bakker dieet proberen? Bezoek de website.