Ervaringen Snel Slim (Snelle Lifestyle Interventie Methode)? Lees ervaringen van anderen die het Snel Slim dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Snel Slim dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Snel Slim ervaringen

Hoe is het Snel Slim dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Snel Slim dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Snel Slim dieet informatie

ervaringen snel slimLeonard Hofstra is cardioloog van beroep en heeft een doel: de strijd aan gaan met overgewicht en de volgen daarvan zoals diabetes en hart- en vaatziekten. In het drukke leven vergeten we een aantal essentiële zaken om gezond te worden en te blijven. Factoren als stress, slaap tekort, te weinig beweging en verkeerde voeding worden een voor een besproken. Snel Slim geeft handige tips, gezonde recepten en handige schema’s voor een gezonder leven. In 8 weken verdeeld over 3 fasen werk je naar een gezonder gewicht. Fase 1: vetverbranding is belangrijk. Ongezond eten en koolhydraten behoren tot het verleden. Fase 2: je mag weer wat meer koolhydraten eten, met mate. Fase 3: meer voedsel is toegestaan. Je werkt toe naar een gezond en blijvend dagelijks leefpatroon.

 

Meer weten over Snel Slim? Bezoek de website.

Ervaringen Snel Slim
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

Gewenste hulp

★★★★★
Ik probeer het al heel lang om af te vallen. Dit lukt niet. Bij het eerste gekochte dieet lijkt het eindelijk wel te lukken. Mijn geld is het waard.
- Bregje

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Snel Slim dieet uitproberen? Bezoek de website.