Ervaringen SlimPlus dieet? Lees ervaringen van anderen die het SlimPlus dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het SlimPlus dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw SlimPlus dieet ervaringen

Hoe is het SlimPlus dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het SlimPlus dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

SlimPlus dieet informatie

ervaringen SlimPlusSlimPlus is een effectieve afslankmethode om zonder overbodige inspanningen op het streefgewicht te komen en te blijven. De combinatie van een aangepast eetpatroon en de inname van voedingssupplementen, helpen binnen 25 dagen om 10% lichaamsvet te verliezen. In de praktijk betekent het wanneer je 80 kilo weegt er binnen 25 dagen 8 kilo gewichtsverlies tot stand kan brengen. SlimPlus+ wordt gecombineerd in een drievoudige formule:

 

  • SlimLean Body: aminozuren supplement die de spieropbouw bevordert, stofwisseling op peil houdt en zorgt voor de vet verbranding.

  • SlimVital Body: inname van de juiste hoeveelheid hoogwaardige vitaminen en mineralen. Het lichaam blijft fit en vitaal tijdens het afvallen.

  • SlimClean Body: 19 actieve kruiden die het lichaam helpen te ontgiften. Afvalstoffen verlaten gemakkelijk en snel het lichaam.

 

Meer weten over SlimPlus dieet? Bezoek de website.

Ervaringen SlimPlus dieet
4,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.6 out of 5 based on 6 reviews.

Slimplus

★★★★★
Ideale manier om om mijn vetranden te laten verdwijnen. Investering is acceptabel te noemen. Ja dit was een schot in de roos te noemen.
- vlakke

Overtollige kilo's weg

★★★★★
Ik wilde graag van 73 naar 65 kilo, bij mijn lengte kan dat best. De eerste 5 kilo waren totaal geen probleem. Maar dan begint het grote feest. Met deze methode is het mij gelukt om vrij snel op de gewenste 65 kilo te komen. Zonder blikken of blozen kon ik op het strand lopen 🙂
- Froukje

Goed

★★★★☆
Het is erg makkelijk in gebruik. Mijn vriendin en ik hebben vooral veel gehad aan slimlean. Slimplus is goed icm sporten.
- Karin van der Berg

Korte periode

★★★★☆
Je hebt niet zo een lange tijd nodig. Mooi resultaat behaald. Zag een beetje op tegen de investering maar dat heeft zich wel uitbetaald.
- Hesselman

Duidelijk

★★★★★
Duidelijk uitgelegd en in gebruik. Kan tot nu toe geen klacht melden over slimplus.
- Polman

Snel binnen

★★★★★
Makkelijk te bestellen, snel in huis, simpel in gebruik en tevens effectief.
- Paula

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het SlimPlus dieet uitproberen? Bezoek de website.