Ervaringen Slimfast dieet? Lees ervaringen van anderen die het Slimfast dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over het Slimfast dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Slimfast dieet ervaringen

Hoe is het Slimfast dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Slimfast dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Slimfast dieet informatie

ervaringen slimfast dieetWanneer je op een eenvoudige manier wilt afvallen, zijn maaltijdvervangers hiervoor geschikt. Met Slimfast vervang je naar eigen keuze twee maaltijden voor maaltijdrepen, drinkmaaltijden, soepen of pasta’s. De maaltijd naar keuze mag je zelf invullen. Ook is het tussendoor toegestaan om tussendoortjes te nemen. Hiervoor is het verstandig een Slimfast product of een stukje fruit te kiezen. Normaliter nemen vrouwen 2000 calorieën en mannen 2500 calorieën op een dag. Met dit dieet verminder je dit aantal tot ongeveer 1400 calorieën. Afvallen kan dus in een stroomversnelling raken. Drink en sport wel voldoende.

 

Meer weten over het Slimfast dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Slimfast dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Slimfast dieet uitproberen? Bezoek de website.