Ervaringen Sherrydieet? Lees ervaringen van anderen die het Sherrydieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Sherrydieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Sherrydieet ervaringen

Hoe is het Sherrydieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Sherrydieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Sherrydieet informatie

ervaringen sherrydieetZo min mogelijk calorieën naar binnen werken, dat is de bedoeling van het sherrydieet. Het aantal calorieën en dus ook de maaltijden wordt met ongeveer de helft verminderd, wat rond de 1000 per dag uit komt. Naast de caloriearme voeding, is het de bedoeling zwarte koffie en één of twee glazen sherry te drinken per maaltijd. De sherry maakt het gemakkelijker om het vol te houden. Een halve eeuw geleden werd het dieet succesvol gevolgd door koningin Juliana. Door de positieve ervaringen van de toenmalige koningin hebben veel mensen het sherrydieet gevolgd. Tegenwoordig is het een niet veelgebruikt dieet aangezien er na lange tijd alcoholgebruik hersenschade kan optreden.

 

Meer weten over Sherrydieet? Bezoek de website.

Ervaringen Sherrydieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Sherrydieet uitproberen? Bezoek de website.