Ervaringen Scarsdale dieet? Lees ervaringen van anderen die het Scarsdale dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Scarsdale dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Scarsdale dieet ervaringen

Hoe is het Scarsdale dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Scarsdale dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Scarsdale dieet informatie

ervaringen scarsdale dieetEen kleine 10 kilo afvallen in 14 dagen. Het Scarsdale dieet zorgt door een zeer strak dieetschema dat dit mogelijk is. De inname van calorieën en koolhydraten worden tot een minimum beperkt en de eiwitinname word juist verhoogd. Het eten van vetten, olie, alcohol sausjes, toetjes en suikers zijn verboden. Wat het Scarsdale dieet wel voorschrijft: mager vlees, groente, fruit, volkorenbrood en kip zonder vel. Na 14 dagen dient het dieet ook niet meer gevolgd te worden. Het aantal voedingsmiddelen is flink verlaagd. Het lichaam dient de vitaminen, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen weer toegediend te krijgen. We kunnen het Scarsdale dieet een crashdieet noemen.

 

Meer weten over Scarsdale dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Scarsdale dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Scarsdale dieet uitproberen? Bezoek de website.