Ervaringen Revolyn? Lees ervaringen van anderen die Revolyn hebben gebruikt. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Revolyn dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Revolyn ervaringen

Hoe is het gebruik van Revolyn verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met Revolyn gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Revolyn informatie

ervaringen revolynRevolyn is een verzameling van ingrediënten in een afslankcapsule. Ginseng, groene thee, hoodia, Açai bessen en nog meer natuurlijke stoffen maken het een niet schadelijk geheel. Revolyn is een uitgebalanceerde formule welke helpt met: de stofwisseling verhogen, energie niveau verhogen en vet verbranden.

Doktoren raden het gebruik van deze afslankcapsule aan. Inname is aangeraden twee keer per dag, één een half uur voor het ontbijt en één een half uur voor het avond eten. Bij correct gebruik kan er ongeveer 1 à 2 kilo per week verloren gaan. Revolyn is voor bijna iedereen te gebruiken.

Voor zwangere vrouwen, nierproblemen en bij het geven van borstvoeding is het niet aan te raden.

 

Meer weten over Revolyn? Bezoek de website.

Ervaringen Revolyn
4,3 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.3 out of 5 based on 12 reviews.

Afvallen

★★★★☆
Ik ben 5 kilo afgevallen in een maand. Door de chemo viel ik niet af , kwam steeds bij, zei altijd met een lach, mijn kleren krimpen in de kast. Heb in de vakantie gewoon geslikt en normaal gegeten . Ga beslist door, 15 a 20 kilo zou mooi zijn ben benieuwd. Joanne.
- Joanne

Slanker

★★★★★
Positief effect op het algehele functioneren van mijn lichaam. Blij dat ik er aan ben begonnen. Kan het dus aanraden!
- José S.

Positieve ervaring revolyn

★★★★★
Na een aantal verschillende afslankpillen gebruikt te hebben (met niet veel succes) ben ik bij revolyn uitgekomen. In het begin was ik huiverig. Gelukkig in positieve zin verrast. Voel mij energiek, de stoelgang is vele malen beter (van 1x per dagen naar 1x per dag) en ook nog eens twee maten gekrompen in mijn kleding.
- W Texeira

snel in huis

★★★★☆
Alles was met twee dagen in huis. Kijken of ik net zo enthousiast kan worden van deze pillen
- Vaatje

Waardeloos

★☆☆☆☆
Geen enkel effect, kon ook geen gebruik maken van garantieregeling. duurde heel lang voordat het in huis was. Niets afgevallen. Kortom teveel geld voor iets wat totaal niet werkt!
- Caro

4 sterren

★★★★☆
het was de volgende dag in huis en direct geprobeerd smaak is goed en merk al wel verschil nu
- patty

simpel

★★★★☆
Simpel in gebruik en redelijk goed resultaat. Je weet precies wat je doen staat als je revolien thuis krijgt.
- Denice

Echte aanrader

★★★★★
Voor wie een laagdrempelige manier zoekt om af te vallen raad ik Revolyn aan. Toegegeven de 2 kilo per week lukt misschien alleen in de eerste en tweede week. Daarna gaat het wel een stuk langzamer. Maar hoe gemakkelijk wil je het hebben? 🙂
- Wittehaar S.

Ideaal

★★★★★
Voor mij het ideale plan om 'eenvoudig' af te vallen. Het gaat misschien wat minder snel dan op de verpakking staat maar je hoeft geen rare capriolen uit te halen om een paar kilo kwijt te raken. Voor mij een warme douche!
- José

Eenvoudig

★★★★★
Wie niet waagt, wie niet wint. Prijs viel mee en had revolin snel in huis. 4 weken gebruikt en ik merk en zie een verschil. Voel mij ook lekker 🙂
- Floor

Super

★★★★★
Snel in huis, vetrandje om de buik in maand bijna weg. Super!
- Jonne

Revolyn review

★★★★★
Snel is huis en direct gebruikt. Het gebruik ging makkelijk. Misschien niet zoveel er af als dat ik hoopte (8kg) maar 5 kg is toch wel gelukt.
- Kaderman

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Revolyn dieet uitproberen? Bezoek de website.