Ervaringen Proslank dieet? Lees ervaringen van anderen die het Proslank dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Proslank dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Proslank dieet ervaringen

Hoe is het Proslank dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Proslank dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Proslank dieet informatie

ervaringen proslank dieetProslank valt onder de noemer eiwitdieet. In de 4 fasen van het dieet dient u zich aan een duidelijk en steeds verder uit te bouwen schema te houden. Fase 1: uitsluitend eiwitrijk voedsel en verse groeten zijn toegestaan totdat 2/3 van het streefgewicht is bereikt. Fase 2: het laatste deel (1/3) tot het streefgewicht mag daar ook vis of vlees bij worden gegeten. Fase 3: het streefgewicht is bereikt en nu mogen er voorzichtig weer koolhydraten worden gegeten. Daarnaast dient er ook nog eiwitrijk voedsel te worden gegeten. Fase 4: er mag weer normaal worden gegeten met daarbij af en toe eiwitrijk voedsel. Tijdens het Proslank dieet mag er oneindig veel groente worden gegeten en is het mogelijk het dieet onder begeleiding te volgen.

 

Meer weten over Proslank dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Proslank dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Proslank dieet uitproberen? Bezoek de website.