Ervaringen Proday dieet? Lees ervaringen van anderen die het Proday dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Proday dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Proday dieet ervaringen

Hoe is het Proday dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Proday dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Proday dieet informatie

ervaringen proday dieetHet Proday dieet is een eiwitdieet/proteïnedieet om binnen afzienbare tijd af te rekenen met overgewicht. Door het gevarieerd innemen van proteïnerijke recepten is een hongergevoel uitgesloten. Er zijn immers 5 tot 6 eetmomenten per dag. In vier stappen werk je naar je streefgewicht en leer je niet terug te vallen in oude gewoonten. Stap 1 ‘powerstartfase’: de heftigste fase waarin 50% van het overgewicht verloren gaat. Maaltijden bestaan uit eiwitrijk voedsel, veel drinken en geen koolhydraten. Stap 2 ‘combifase’: eiwitrijke avondmaaltijd worden vervangen door groente, vlees en vis. Het streven is 30% van het overgewicht te verliezen. Stap 3 ‘overgangsfase’: brood wordt onderdeel van je ontbijt. Koolhydraten zijn gedeeltelijk weer toegestaan. 15% van het overgewicht zal verloren gaan. Stap 4 ‘gezondgewichtfase’: de lunch gaat over naar normale voeding. Je hebt geleerd hoe je gezond kunt eten. De laatste 5% van het overgewicht is verloren gegaan. Tussendoortjes blijven wel eiwitrijke voeding. Proday heeft een gevarieerd aanbod eiwitrijke voeding. Er is altijd voldoende voeding wat ook nog lekker is.

 

Meer weten over Proday dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Proday dieet
4,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4 out of 5 based on 1 reviews.

Goed

★★★★☆
's avonds besteld en de volgende dag was het al in huis. Direct geprobeerd maar ben nog niet zo blij met de smaak. Wellicht is dat iets waar je je overheen moet zetten
- José

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Proday dieet uitproberen? Bezoek de website.