Ervaringen De Paleo Revolutie? Lees ervaringen van anderen die De Paleo Revolutie hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van De Paleo Revolutie zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw De Paleo Revolutie ervaringen

Hoe is De Paleo Revolutie verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met De Paleo Revolutie gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

De Paleo Revolutie informatie

ervaringen de paleo revolutieDe Paleo Revolutie is een van de eerste delen van de Paleo serie in Nederland. Een effectief dieet waarbij je niet alleen tijdelijk anders gaat eten, maar voor de rest van je leven. Ze noemen het niet voor niets een leefstijl. Eten als een oermens staat centraal. Tienduizenden jaren geleden aten de mensen weinig koolhydraten. Inmiddels is de hoeveelheid koolhydraten veel te hoog. Koolhydraten worden omgezet in glucose. Glucose wordt opgenomen in lichaamscellen en de lever. Indien deze cellen vol zijn geraakt dan word het overtollige opgeslagen als vet. Vet dat op vervelende plekken gaat zitten zoals de buik, heupen en hoofd. De Paleo Revolutie helpt je om hier weer vanaf te komen.

 

Meer weten over De Paleo Revolutie? Bezoek de website.

Ervaringen De Paleo Revolutie
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

Eerste Paleo

★★★★★
Dit was de eerste kennismaking met Paleo een aantal jaren geleden. De toenmalige levensstijl beëindigd en inmiddels bezitter van 3 Paleo versies. Erg leuk en goed te lezen en uit te voeren.
- Maantje

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u De Paleo Revolutie uitproberen? Bezoek de website.