Ervaringen Paleo in 15 minuten? Lees ervaringen van anderen die het Paleo in 15 minuten dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Paleo in 15 minuten dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Paleo in 15 minuten ervaringen

Hoe is het Paleo in 15 minuten dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Paleo in 15 minuten dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Paleo in 15 minuten informatie

ervaringen paleo in 15 minutenPaleo is geen dieet op zich, het is een levensstijl. Je leert hoe je gezond en verantwoord kan eten en hierbij ook gewicht kan verliezen. Koolhydraten, vetten en zuivel zijn in grote mate niet toestaan om te eten. Het eten wat er ruim 10.000 jaar geleden werd gegeten daarentegen juist wel. Het Paleo dieet is gebaseerd op de voeding uit het Paleothicium. De mensen in die tijd hadden geen last van overgewicht. Paleo in 15 minuten is uitgebracht om de gerechten binnen een kwartier op tafel te kunnen zetten. Bij andere edities waren de recepten vaker ingewikkelder. De uitgever heeft hiermee gehoor gegeven aan de wens van de Paleo volgers.

 

Meer weten over Paleo in 15 minuten? Bezoek de website.

Ervaringen Paleo in 15 minuten
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 2 reviews.

Handig!

★★★★★
Veel handige en snelle gerechtten. Voor mij een uitkomst tov 101 paleo recepten. Ga zo door paleo!
- Jonne33

Zo op tafel

★★★★★
Binnen enkele minuten heb je het voor elkaar. Lekker, handig, gezond en snel.
- Weidemars

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Paleo in 15 minuten uitproberen? Bezoek de website.