Ervaringen Orlistat? Lees ervaringen van anderen die het Orlistat dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Orlistat dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Orlistat ervaringen

Hoe is het Orlistat dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Orlistat dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Orlistat informatie

ervaringen orlistatOrlistat is een vermageringsmiddel welke ervoor zorgt dat 1/3 van de vetten in een maaltijd direct het lichaam verlaten. Deze vetten krijgen niet de kans om in het lichaam opgeslagen te worden. Orlistat wordt gebruikt voor mensen met overgewicht, welke capsules van 60 mg zonder recept kunnen krijgen. Voor de capsules van 120 mg is wel een recept nodig. Deze kan worden voorgeschreven door een arts indien er sprake is van obesitas. Het product wordt onder de naam Xenical verkocht, Orlistat is de werkzame stof in de capsule. De capsules dienen tussen één uur voor de maaltijd tot één uur na de maaltijd te worden doorgeslikt. Het heeft geen zin om de capsules in te nemen wanneer er niets gegeten wordt, de werkzame stof is er immers om een deel van het vet af te laten drijven.

 

Meer weten over Orlistat? Bezoek de website.

Ervaringen Orlistat
2,3 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.3 out of 5 based on 3 reviews.

Superwerking

★★★★★
Door verschillende pillen te nemen bleef ik maar groeien in de breedte. Dan probeer je van alles en werkt niets, zeg maar. Via via gehoord van xenical orlistat en binnen 6 dagen ben ik al ruim 2,5 kg verloren bij de inname van 2 pillen per dag! Hoop dat ik dat nog 60 dagen in hetzelfde tempo kan volhouden!
- Denice TW.

ramp

★☆☆☆☆
Ik neem Orlistat reeds 3 weken , telkens na de 3 hoofdmaaltijden ... resultaat -o,o gr.afgevallen . grote ramp , weggegooid geld , niks resultaat ...
- Poels Chantal

ervaring orlistat

★☆☆☆☆
Mijn ervaring met orlistat is een nachtmerie nadat ik vorig jaar ongeveer een 70 pilletjes heb genomen ,men darmen nemen te weinig voedingsstoffen op waardoor men haar is gaan uitvallen en nogsteeds uitvalt , Ik vindt het de plicht mensen te waarschuwen tegen deze bijwerking ,
- els janssens

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Orlistat dieet uitproberen? Bezoek de website.