Ervaringen Oanh’s Kitchen? Lees ervaringen van anderen die Oanh’s Kitchen hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van Oanh’s Kitchen zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Oanh’s Kitchen ervaringen

Hoe is de bereiding van de recepten van Oanh’s Kitchen verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met Oanh’s Kitchen gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Oanh’s Kitchen informatie

ervaringen oanh's kitchenDe auteur van het boek Oanh’s Kitchen, Oanh Ha Thi Ngoc, heeft het boek uit enthousiasme geschreven nadat haar blog op Facebook een groot succes is geworden. Voor de auteur betekende dit dat ze geen last meer van gevoelige darmen en eczeem had. Bijkomend voordeel is dat je op een prettige manier die strijd aan kan gaan met overtollige kilo’s. Gezonde, lekkere en simpele koolhydraatarme recepten zijn verdeeld over 192 pagina’s terug te vinden. Je kunt er recepten voor je ontbijt, lunch, diner en onschuldige tussendoortjes vinden. Het aantal koolhydraten is bij elk recept duidelijk vermeld, zodat je deze nooit meer zelf hoeft te berekenen.

 

Meer weten over Oanh’s Kitchen? Bezoek de website.

Ervaringen Oanh's Kitchen
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

Heerlijke recepten

★★★★★
Geen dieet, maar nieuwe levensstijl. Begonnen met 1 boek, heb inmiddels 4 en nog steeds blij. Heerlijke, goed te volgen recepten. Persoonlijk resultaat 12 kilo lichter in 5 maanden. Veel energieker en geen diabetes2 meer.
- Alice

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Oanh’s Kitchen uitproberen? Bezoek de website.