Ervaringen Montignac dieet? Lees ervaringen van anderen die het Montignac dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Montignac dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Montignac dieet ervaringen

Hoe is het Montignac dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Montignac dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Montignac dieet informatie

ervaringen montignac dieetHet bekende Montignac dieet heeft haar levenslicht in 1986 gevonden door een gelijknamige Fransoos. Het dieet houd zich bezig met de zogenaamde glycemische index (GI). Goede koolhydraten met een GI index onder de 50 kunnen worden genuttigd en slechte koolhydraten met een GI index boven de 50 dienen te worden gemeden. Het Montignac dieet adviseert om vetten en koolhydraten niet tegelijkertijd te nuttigen. Alsmede een ruime inname van fruit, groente, peulvruchten en volkoren producten. De inname van verzadigde vetten is net zoals bij andere diëten niet aan te raden. Door bepaalde voedingsmiddelen niet met elkaar te eten, is er een grote kans dat er minder word gegeten.

 

Meer weten over Montignac dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Montignac dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Montignac dieet uitproberen? Bezoek de website.