Ervaringen Momentum dieet? Lees ervaringen van anderen die het Momentum dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Momentum dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Momentum dieet ervaringen

Hoe is het Momentum dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Momentum dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Momentum dieet informatie

ervaringen momentum dieetMomentum is een dieet welke zorgt voor gewichtsafname en het zorgt ervoor dat u slank blijft. Het dieet is opgedeeld in 3 fasen. Fase 1, de dieetfase: de heftigste fase waarin in 27 dagen getracht wordt om vetten en koolhydraten uit te bannen. Cartnitrin en MultiVita zijn ondersteunende voedingssupplement die aan een positief resultaat bijdragen. Fase 2, de stabiliteitsfase: een periode die doorgaans 21 dagen duurt om op gewicht te blijven. Deze fase is essentieel om het Jojo-effect niet op te laten treden. In deze fase wordt geadviseerd MultiVita te nemen en waar nodig Carnitrin. Indien het gewenste gewicht niet is bereikt, mag deze fase naar wens worden verlengd. Fase 3, de levensfase: in de voorgaande 7 weken heeft u geleerd om gezond te leven en daarbij ook af te vallen. Hier zoekt u naar de balans in het leven, die altijd mee kunnen worden genomen.

 

Meer weten over Momentum dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Momentum dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Momentum dieet uitproberen? Bezoek de website.