Ervaringen Modifast dieet? Lees ervaringen van anderen die het Modifast dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Modifast dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Modifast dieet ervaringen

Hoe is het Modifast dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Modifast dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Modifast dieet informatie

ervaringen modifastBij het volgen van het Modifast dieet zijn het de maaltijdvervangers die het werk doen. De alternatieven voor elke maaltijd bestaan uit shakes, puddingen en muesli. Bij Modifast draait het dieet om een aanzienlijke afname van de dagelijkse calorieën. Deze worden namelijk beperkt tot ongeveer 500 per dag. Bij het kiezen voor Modifast zijn er 4 alternatieven die allen een eigen uitwerking op het lichaam hebben. Modifast Intensive (veel gewichtsverlies): per dag 4 verschillende shakes, 3 puddingen en 1 muesli reep. Modifast Protiplus (enkele kilo’s gewichtsverlies): 3 fasen waarbij de eerst 3 dagen erg streng zijn met maaltijd vervangende producten. De daarop volgende 2 dagen minder streng met Modifast producten aangevuld met normaal eten. De laatste 2 dagen gewone voeding aangevuld met Modifast producten. Modifast Snack & Meal Go (voor afvallen of op gewicht blijven): 1 of 2 maaltijdvervangers per dag en daarbij snack & fruit welke geen calorieën bevatten.

 

Meer weten over Modifast dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Modifast dieet
3,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3 out of 5 based on 1 reviews.

+/-

★★★☆☆
Het dieet werkt tijdens het gebruik best goed. Na het dieet ben ik jammer genoeg weer terug gevallen en ben ik weer zwaarder geworden.
- V.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Modifast dieet uitproberen? Bezoek de website.