Ervaringen Mayo dieet? Lees ervaringen van anderen die het Mayo dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Mayo dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Mayo dieet ervaringen

Hoe is het Mayo dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Mayo dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Mayo dieet informatie

ervaringen mayo dieetHet mayo dieet is net even anders dan de naam doet vermoeden. Het is (helaas) niet de hele dag mayonaise eten, het is minder met koolhydraten en de inname van eiwitten aanzienlijk verhogen. Door de inname van eiwitten te verhogen krijgt het lichaam sneller een verzadigd gevoel en zal er minder en minder vaak worden gegeten. Tijden het dieet behoren een aantal voedingsmiddelen tot de dagelijkse kost: eieren, water, thee, fruit, groente, vis en kip. Zoete dranken en suikers worden hoe dan ook uitgesloten. Het dieet is maximaal een week achter elkaar te gebruiken vanwege het eetpatroon. Het lichaam krijgt niet alle benodigde voedingsmiddelen binnen.

 

Meer weten over Mayo dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Mayo dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Mayo dieet uitproberen? Bezoek de website.