Ervaringen Koolsoepdieet? Lees ervaringen van anderen die het Koolsoepdieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Koolsoepdieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Koolsoepdieet ervaringen

Hoe is het Koolsoepdieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Koolsoepdieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Koolsoepdieet informatie

ervaringen koolsoepdieetHet Koolsoepdieet kenmerkt zich door een erg lage inname van calorieën waardoor het onder de ‘crashdiëten’  valt. Door elke dag voornamelijk koolsoep te eten is het mogelijk om 3 tot 5 kilo per week te verliezen. In de 7 dagen dat het dieet maximaal achter mag worden gevolgd, word koolsoep aangevuld met enkele voedingsstoffen zoals zilvervliesrijst, vlees, groente, vis en aardappelen. Drinken kan er in de vorm van water, thee en koffie worden gedronken. Aangezien er te weinig voedingsstoffen binnen komen is het verstandig bij een medisch specialist informatie in te winnen. Het gevaar van het Jojo-effect ligt op de loer aangezien de kans om terug te vallen in het oude eetpatroon aanwezig is. Wanneer er echt snel gewichtsverlies dient plaats te vinden is het Koolsoepdieet een optie om te overwegen.

 

Meer weten over Koolsoepdieet? Bezoek de website.

Ervaringen Koolsoepdieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Koolsoepdieet uitproberen? Bezoek de website.