Ervaringen Kineslim dieet? Lees ervaringen van anderen die het Kineslim dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Kineslim dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Kineslim dieet ervaringen

Hoe is het Kineslim dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Kineslim dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Kineslim dieet informatie

ervaringen kineslim dieetKineslim is een voedingsprogramma gebaseerd op de inname van eiwitten en het uitbannen van koolhydraten en vetten. Door de inname van hoogwaardige eiwitten krijgt het lichaam meet aminozuren binnen. Deze zorgen voor het in standhouden en uitbreiden van de spiermassa. Door een grote variatie in voedingsmiddelen, is het Kineslim dieet gemakkelijk vol te houden. Belangrijk onderdeel is dat er voldoende beweging plaatsvind. Kine staat voor beweging. Het resultaat zal bij voldoende lopen, joggen, fietsen of andere sporten, maximaal zijn. Met een test op de website kan het dieet worden gekozen welke het beste bij uw persoonlijk wensen past. De 4 programma’s:

  • Pro 3 weeks

  • Slim 10 days

  • Fast 5 days

  • Light 1

 

Meer weten over Kineslim dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Kineslim dieet
4,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4 out of 5 based on 1 reviews.

Weinig honger

★★★★☆
Doordat er snel resultaat te zien is ga je ermee door. Moet wel zeggen dat ik ook tevreden ben met hoe je je voelt. Ben gewend dat er vroeg of laat een honger gevoel optreed. Dit valt met kineslim gelukkig erg mee.
- bo

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Kineslim dieet uitproberen? Bezoek de website.