Ervaringen Killerbody dieet? Lees ervaringen van anderen die het Killerbody dieet van Fajah Lourens hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Killerbody dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Killerbody ervaringen

Hoe is het Killerbody dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Killerbody dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Killerbody informatie

ervaringen killerbody dieetIn het boek Killerbody leer Fajah Lourens je te werken naar een gezond en strak lichaam. Tijdens een drie maanden durend traject leer je in drie fasen hier naartoe te werken. Enige ervaring met sporten is gewenst. Het dieet bestaat uit een strak voedingsplan en intensieve trainingsoefeningen zodat een strak lichaam binnen 12 weken gevormd gaat worden. Voedingskundigen, artsen en fitnessexperts hebben meegewerkt aan het Killerbody dieet. Samen met Fajah Lourens ontvang je trainingsschema’s, foto’s van elke stap, 12 weken dieetplan en vele gezonde recepten. Het Killerbody dieet is voor zowel mannen als vrouwen uitstekend te gebruiken. Het is wel gewenst dat je gemakkelijk je levensstijl kan aanpassen op het voorgeschreven dieet.

 

Meer weten over Killerbody? Bezoek de website.

Ervaringen Killerbody dieet
2,6 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.6 out of 5 based on 3 reviews.

Fayah

★★★★☆
Het boek leest goed weg. Vind wel dat het moeilijk is en daarom erg knap van fayah met haar lichaam.
- petra

weinig eten

★★★☆☆
heel leuk allemaal de maaltijden helpen zeker met afvallen maar het is niet gemakkelijk om zo weinig energie de heledag te hebben.
- jodela

honger

★☆☆☆☆
Veel trek tijdens dit dieet. Moeilijk vol te houden
- simone

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Killerbody uitproberen? Bezoek de website.