Ervaringen KetoX24? Lees ervaringen van anderen die KetoX24 afslankdruppels hebben gebruikt. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over KetoX24 zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel je KetoX24 ervaringen

Hoe is KetoX24 verlopen? Hoeveel kilo’s heb je verloren? Hoe is het na het stoppen met KetoX24 gegaan? Raad je het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

Je wil graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

KetoX24 informatie

ervaringen ketox24Met de KetoX24 afslankkuur haal je een simpele manier om af te vallen in huis. Een groep van ervaren artsen en wetenschappers hebben het inmiddels zeer populaire middel samengesteld. De natuurlijke afslankdruppels bestaan uit natuurlijke ingrediënten als: Camellia sinensis, vuilboom, orthosiphon, ilex paraguariensis, panax ginseng, semen cola, groene thee en fucus vesiculosus. Deze unieke combinatie versterken elkaars werking. Neem bijvoorbeeld de camellia sinensis. Je lever reinigt de lever en zorgt dat vetstoffen snel worden afgevoerd. Het afvallen zal hierdoor een stuk sneller en soepeler verlopen. Iedereen kan KetoX24 gebruiken.

 

Meer weten over KetoX24? Bezoek de website.

Ervaringen KetoX24
4,2 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.2 out of 5 based on 15 reviews.

uitstekend

★★★★★
Mijn man heeft alleen druppels van ketox24 gebruikt en ben met 2 flesjes 14 kilo afgevallen. Ik heb in dezelfde periode ook 2 flesjes gebruikt en heb de richtlijnen gevolgd en af en toe contact gehad via de chat met mijn coach (dianne) die je gratis vragen en advies mag stellen. Verder heb ik de recepten en menu’s gevolgd die je eveneens gratis bij je bestelling krijgt. Ik ben 11 kilo afgevallen maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik minder overgewicht had dan mijn man. Het voordeel is wel dat ik de afgelopen weken heb geleerd hoe ik regelmatig, verantwoord en lekker kan eten. Na de kuur ben ik hierna nog 3 kilo afgevallen en mijn man is op zijn gewicht gebleven. Voor mij heeft het dus absoluut effect gehad om de (vrijblijvende) richtlijnen te volgen. Zeker op de langere termijn.
- mandy

Ik ga starten

★★★★★
Over 2 dagen starten, ben benieuwd...
- Roos

ketox24 ik ga ervoor

★★★★★
Ik ben 30 kilo te zwaar en gebruik sinds een maand ketox24. Ondanks Veel wandelen en opletten wat ik eet lukt het maar niet om af te vallen. ik mag verder niet sporten doordat ik een Nog geopereerd moet worden. Hierdoor ben ik veel aangekomen. Ik heb al diverse dieten gevolgd maar met weinig resultaat. Onder andere sonja bakker, weight care , gezonder eten en noem maar op. Ik werd er echt radeloos van. wat ketox24 bijzonder maakt is dat ik minder last van eetbuien heb en dat ik gratis begeleiding en recepten kreeg bij mijn bestelling. Dit is voor mij een stok achter de deur en inmiddels ben ik al 8 kilo afgevallen. Nog een hele weg te gaan maar het gaat me zeker lukken!
- Irene

Perfect!

★★★★★
Met mij gaat het goed! Ben nu totaal 11,5 kg afgevallen, en nog 5 dagen te gaan. Ik had meer kwijt kunnen zijn denk ik maar ik had een feestje tussen door, met weinig dingen die ik mocht hebben, en tja dan neem je wat eigenlijk niet goed is en dan weer je zelf al wel dat je daar van gaat aankomen, maar goed het is niet anders. Ik ga de laatste 5 dagen er flink tegen aan, en dan weet ik zeker dat er nog wel wat af zal gaan. Ook mijn buikvet is afgenomen, daar ben ik het meeste blij mee, daar ging het mij allemaal om. Ik hoop dat mijn buikvet nog verder zal afnemen, want ik erger me er nog steeds aan hoor. Misschien voor de zomer nog eens een kuur doen, of heeft dat geen zin Dianne? Fijne dag toegewenst, Sonja
- Sonja

weet het niet

★★☆☆☆
Op 14 dagen maar 3 kilo lichter. Ik weet niet of het door de aangepaste voeding komt of door de druppels. Nog even afwachten tot einde van de kuur
- Frank

Eindelijk!

★★★★★
Ondertussen alle mogelijke diëten geprobeerd maar weinig resultaat gezien of niet blijvend of juist te langzaam waardoor ik mijn motivatie verlies. Ik ben nu 1 week bezig met ketox24 en ben nu 4 kg kwijt. Ik verlies 500 gr. Per dag aan gewicht wat dus ook erg motiverend werkt. Tis wel even een omschakeling betreft het eten, maar als je echt wilt, lukt ook dat. Erg prettig is dat je online altijd om hulp kan vragen via een coach geheel kostenloos. Daarnaast heb ik ook veel meer energie. Ben benieuwd of het verloop zo blijft gaan aangezien ik nog maar een week bezig ben, alle begin gaat namelijk snel, maar ik ben erg positief over ketox24!
- Jetty

goed

★★★★★
Met 2 pakketten keto24 get skinny in 2 maandan tijd maanden tijd 21 kilo afgevallen. Nog 9 en dan ben ik op mijn streefgewicht. De producten zijn lekker en geen honger omdat je in ketose gaat. Ik heb alle mogelijke dieeten geprobeerd, maar dit is écht een geweldig dieet, lekker eten en geen honger!.
- Inge

Nee niet zo goed

★★☆☆☆
Ik heb 3 kuren gevolgd. Alleen bij de eerste kuur viel ik 7 kilo af. Ik heb een paar keer geprobeerd een wat kritischer review te plaatsen op de officiele website van Ketox24. Het viel mij op dat er alleen maar positieve reviews op staan. De eerste keer werd mijn kritische noot hevig gecensureerd naar een positieve review en de andere keren werden mijn reviews gewoon verwijderd. Ik was toch echt volledig eerlijk wat betreft de resultaten. Inmiddels ben ik 24 kilo afgevallen in een jaar tijd met gewoon koolhydraatarm eten en veel bewegen. De druppels heb ik na mijn laatste review hier in juni nooit meer genomen.
- Olga

Keto druppels

★★★★☆
Ik ben 3 weken geleden begonnen met de Keto X24 druppels en ben nu 6 kilo kwijt. Ik probeer me aan de tips te houden die in het boekje staan en heb net weer een nieuw flesje en detox besteld omdat ik nog ongeveer 8 kilo kwijt wil. Hopelijk lukt het, maar tot nu toe ben ik al tevreden met het resultaat.
- Michella

test

★★★☆☆
Good
- manthan

Geweldig

★★★★★
Ik heb het nu voor de derde keer gebruikt. Ik kom van 125 kilo af en weeg nu na 2 kuren nog 98 kilo. 27 kilo kwijt dus! Nog 1 kuur KetoX24 te gaan. Dit was anders nooit gelukt! Top product!
- Richard

Goed

★★★★★
Ik ben nu een week bezig, 5.5 kilo kwijt en sport door extreme drukte er niet bij. Het neemt de “zin aan iets lekkers” weg, geeft sneller een vol gevoel. Ik hoop dat het straks met sporten nog wat sneller gaat. Tot nu toe, tevreden!
- Yvonne

Beter dan verwacht

★★★★★
Ik had er niets van verwacht, desondanks meer dan 8 kilo afgevallen zonder honger, geen sport en gegeten wat ik wil. Ik ga nogmaals bestellen.
- Karen

In afwachting

★★★☆☆
Ik ben nu op de 3de dag, merk wel dat mijn eetlust minder is. Al om al komt het bij elke afslank methode er op neer dat je zelf de power moet hebben en de knop om te zetten in je hoofd. Maar geloof wel dat deze druppels een steuntje in de rug is om het goed vol te houden.
- Leonie

Super

★★★★★
Ben ook super tevreden. Begonnen op 78.6 en nu met nog 5 dagen te gaan sta ik op 71.8.Daarna begin ik met de tweede kuur maandag. Super tevreden met deze producten. Recepten zijn heerlijk. Blij dat ik hiermee begonnen ben. Dank je wel ook voor jullie coaching KetoX24.
- Wendy

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wil je KetoX24 uitproberen? Bezoek de website.