Ervaringen Immogenics? Lees ervaringen van anderen die het Immogenics dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over Immogenics zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel je Immogenics ervaringen

Hoe is Immogenics verlopen? Hoeveel kilo’s heb je verloren? Hoe is het na het stoppen met Immogenics gegaan? Raad je het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

Je wil graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Immogenics informatie

ervaringen immogenicsWanneer je last hebt van huidproblemen, migraine, vermoeidheid, maag- en darmklacht en/of overgewicht dan kan NOVO Immogenics je helpen. Door middel van een bloedonderzoek bekijken ze precies welke voedingsmiddelen een van deze problemen veroorzaakt. Neem bijvoorbeeld overgewicht. De theorie zegt dat overgewicht wordt veroorzaakt door een ontstekingsreactie. Door de geconstateerde voedingsmiddelen 5 weken uit je eten te weren, zou er verbetering moeten optreden. Gevaar van dit dieet is dat er geen enkel wetenschappelijk bewijs voor deze theorie is. Ook kan je eetpatroon hierdoor flink verstoord worden.

 

Meer weten over Immogenics? Bezoek de website.

Ervaringen Immogenics
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wil je meer weten over Immogenics? Bezoek de website.