Ervaringen Gezond Verstand dieet? Lees ervaringen van anderen die het Gezond Verstand dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Gezond Verstand dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Gezond Verstand dieet ervaringen

Hoe is het Gezond Verstand dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Gezond Verstand dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Gezond Verstand dieet informatie

ervaringen gezond verstand dieetHet Gezond Verstand dieet is geschreven door Sandra. Een vrouw die van een normaal postuur is uitgegroeid tot een forse dame met behoorlijk overgewicht. Wanneer ze de ’top’ qua gewicht heeft bereikt weegt ze 170 kilo en is ze er klaar mee. In het boek beschrijft ze op eigen wijze hoe ze van 170 kilo is afgevallen en uiteindelijk op 70 kilo blijft steken. In de reis, waarin ze met verschillende ups en downs te maken krijgt, verteld Sandra op haar eigen grappige manier hoe ze in totaal 100 kilo is verloren.

 

Meer weten over Gezond Verstand dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Gezond Verstand dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Gezond Verstand dieet uitproberen? Bezoek de website.