Ervaringen Fruit dieet? Lees ervaringen van anderen die het Fruit dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Fruit dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Fruit dieet ervaringen

Hoe is het Fruit dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Fruit dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Fruit dieet informatie

ervaringen fruit dieetTijdens het fruit dieet, ook wel fruit groente dieet, is het de bedoeling dat er eerst twee achtereenvolgende dagen het fruit dieetschema gevolgd word. In deze worden maaltijden beperkt tot fruit met eventueel water, koffie en/of thee zonder suiker. Om tijdens deze twee dagen voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen is groente toegestaan. Andere voedingsmiddelen zijn uitgesloten. Na deze dagen kan er één dag ‘normaal’ worden gegeten, waarna er weer twee dagen volgen van fruit eten met groente eventueel als toevoeging. Om extra variatie aan te brengen kan een maaltijd bijvoorbeeld tot smoothie worden verwerkt. Aangezien het tijdens het dieet kan voorkomen dat er te weinig vitaminen binnen komen, kunnen voedingssupplementen een handige toevoeging zijn.

 

Meer weten over Fruit dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Fruit dieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Fruit dieet uitproberen? Bezoek de website.