Ervaringen FitChef? Lees ervaringen van anderen die FitChef hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het FitChef dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw FitChef ervaringen

Hoe is het FitChef dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het FitChef dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

FitChef informatie

ervaringen fitchefFitchef is een prachtig hard cover receptenboek dat is samengesteld voor mensen die willen afvallen maar door de bomen het bos niet meer zien. Wat mag je wel eten? Wat mag je niet eten? De nadruk ligt voornamelijk op gezonde voeding en de inname van goede eiwitten. Koolhydraten en vetten worden tot een minimum beperkt. Aangezien het lichaam deze bouwstoffen nodig heeft, mogen deze in mindere mate niet ontbreken. Met Fitchef hoef je niet te verwachten dat je binnen de kortste keren 10 kilo bent afvallen. Het programma bied je de kans om geleidelijk aan af te vallen. Met 100 recepten leg je de basis voor een gezond en slank lichaam. Het boek is voor zowel afvallen als daarbij een gezonde spieropbouw te stimuleren. Hiervoor dienen uiteraard wel oefeningen gedaan te worden.

 

Meer weten over FitChef? Bezoek de website.

Ervaringen FitChef
4,8 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 6 reviews.

Handig

★★★★☆
Handige handleiding om je op weg te helpen. Fifter en gezonder als resultaat.
- joost

Prachtig boek

★★★★★
Geweldig mooi en zorgvuldig samengesteld boek. Door de overwegend lekkere recepten een aantal kilo's verloren. Vanaf begin januari ga ik aan het werk om de spiermassa te vergroten in de sportschool.
- Bart-Jan

Vlekkeloos

★★★★★
Had het boek in het weekend besteld en kort daarop was het al binnen (voor oudjaar). Zowel de inhoud als het boek op zich zijn mooi en handig. Het is een cliché maar ben dit jaar goed van start gegaan met lekkere en goede recepten in combinatie met meer beweging. Als ik meer over de resultaten kan vertellen dan laat ik het weten.
- R.E. Amsterdam

Geen spijt

★★★★★
Vond het een stap om het boek te bestellen maar heb echt geen spijt. Lekker eten en een strakker lichaam ook nog.
- Rocco

Mooi en handig boek

★★★★★
Ik vind fitchef een mooi en handig boek. Je krijgt duidelijke uitleg hoe je een maaltijd bereid. Het is dus simpel te maken en dat komt denk ik mede doordat het boek erg overzichtelijk is ingericht. Bedankt!
- JJ

bedankt mark

★★★★★
ben der erg blij mee. Mark heeft veel recepten met goede en duidelijke uitleg in het boek gezet en je weet precies wat je waarvan nodig hebt. Geef er een 9+ voor
- marcella td

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u FitChef uitproberen? Bezoek de website.