Ervaringen Fit In 4 Minuten? Lees ervaringen van anderen die Fit In 4 Minuten hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Fit In 4 Minuten zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Fit In 4 Minuten ervaringen

Hoe is Fit In 4 Minuten verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met Fit In 4 Minuten gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Fit In 4 Minuten informatie

ervaringen fit in 4 minutenDoor elke dag een aantal oefeningen uit te voeren werk je naar een strak lichaam. Buik, benen en billen zijn de moeilijkste plekken om vet te verliezen. Fit In 4 Minuten pakt juist deze plekken aan. Je begint met rustige workouts om het lichaam aan het programma te laten werken. Zo wordt het lichaam optimaal getraind en ga je deze stappen steeds verder uitbreiden. Tegelijkertijd behoud je je spierweefsel (bij diëten breek je het af), verbrand je vet, verhoog je je anaerobe (energieproductie bij afwezigheid van zuurstof) en dit in een slechts een paar minuten per dag.

 

Meer weten over Fit In 4 Minuten? Bezoek de website.

Ervaringen Fit In 4 Minuten
3,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3 out of 5 based on 2 reviews.

KLACHT

★☆☆☆☆
De video's startten niet. Dit heb ik meteen laten weten. Als antwoord kreeg ik dat ik dan maar een andere browser moest gebruiken. Maar ook dit hielp niet. Nu wordt er 36 euro van mijn rekening afgeschreven voor coaching die ik niet heb ontvangen, ik heb namelijk HELEMAAL NIETS ontvangen. Dus zelfs 1 ster is al teveel... Mijn mail werd beantwoord met de opmerking dat ik binnen 2 weken had moeten reageren. Welnu, ik heb METEEN gereageerd!!! De incasso is dus NIET terecht. Ik voel me opgelicht...
- Marjolein van Hoorn

Fantastich programma

★★★★★
Hallo, Bij mij werken de video's prima, zelfs op m'n tablet en Iphone wat ik erg handig vind. de start is goed te doen en na verloop van tijd was mijn lichaam aangepast voor het hardere werk. Na een dag of tien worden de oefenignen echt intens en dat voel je goed. Ben nu een 8 maanden bezig en mijn conditie is er enorm op vooruit gegaan. Mijn dijbenen zijn meer gespannen en voel me veel energieker dan vroeger. Ben er niet aan begonnen om af te slanken want mijn gewicht was ok maar ben toch 4kg extra vet kwijt. super leuk om te doen! groetjes, Rita Blokken
- Rita Blokken

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u Fit In 4 Minuten uitproberen? Bezoek de website.