Ervaringen Eierdieet? Lees ervaringen van anderen die het Eierdieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Eierdieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Eierdieet ervaringen

Hoe is het Eierdieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Eierdieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Eierdieet informatie

ervaringen eierdieet5 kilo is 7 dagen kwijtraken is mogelijk met het eierdieet. Het dieet is gebaseerd op een hoge inname van eiwitten en een lage inname van koolhydraten en vetten. Waar normaliter een man 2500 calorieën en een vrouw 2000 calorieën mag eten, word het totaal bij een eierdieet beperkt tot 500 tot 700 calorieën. Eieren geven een vol en voldaan gevoel, een kans op honger is hierdoor verkleind. Het ontbijt is altijd met één of meerdere eieren. De lunch en diner bevatten onder andere: soep, kip, vlees en groente. Voor elke dag van de week is een programma uitgestippeld. Doordat er weinig variatie in het eierdieet voorkomt, is het raadzaam het dieet maximaal 7 dagen achter elkaar te volgen. Neem hierna minimaal 1 week ‘rust’. Voor mensen met een te hoge cholesterol is het niet raadzaam met het eierdieet te beginnen.

 

Meer weten over Eierdieet? Bezoek de website.

Ervaringen Eierdieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Eierdieet uitproberen? Bezoek de website.