Ervaringen EGA Methode? Lees ervaringen van anderen die de EGA Methode hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over de EGA Methode zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw EGA Methode ervaringen

Hoe is de EGA Methode verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met de EGA Methode gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

EGA Methode informatie

ervaringen ega methodeDe EGA Metode is ongeveer 35 jaar geleden opgericht door Annie Disseldorp. Zelf kampend met overgewicht, ruim 50 kg. Bij deze methode leer je hoe om te gaan met je eten. Pillen, oefeningen, speciale recepten en vreemde drankjes zijn niet nodig. Wanneer je bewust weet om te gaan met je eten, heb hier op de lange termijn het meeste aan. Het is mogelijk om met de EGA Methode 1 kg tot 1,5 kg per week te verliezen. Momenteel zijn er ongeveer 200 plekken waar je deze methode jezelf kunt aanleren. De EGA heeft alle cursus leidsters opgeleid op jou te helpen.

 

Meer weten over EGA Methode? Bezoek de website.

Ervaringen EGA Methode
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u de EGA Methode uitproberen? Bezoek de website.