Ervaringen EcoSlim? Lees ervaringen van anderen die het EcoSlim hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over EcoSlim zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel je EcoSlim ervaringen

Hoe is EcoSlim verlopen? Hoeveel kilo’s heb je verloren? Hoe is het na het stoppen met EcoSlim gegaan? Raad je het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

Je wil graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

EcoSlim informatie

ervaringen ecoslimAfvallen zonder teveel inspanningen? Dan is EcoSlim een handige optie. Ongeveer 30 minuten voor elke maaltijd neem je 25 druppels met een glas water. En de zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten doen de rest. Je vermindert het honger gevoel, laat je verbranding versnellen en stabiliseert je bloedsuikerspiegel. Groenteglycerine, Camelia sinensis, gemberwortel, en rozenbottel zijn enkele gebruikte ingrediënten.

 

Meer weten over EcoSlim? Bezoek de website.

Ervaringen EcoSlim
2,3 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2.3 out of 5 based on 3 reviews.

De druppelaar werkt niet goed ,

★☆☆☆☆
Je moet het flesje een zetje geven want de druppelaar werkt niet en dan weet ik niet wat eruit komt
- Irene de Groof

Prijzig

★☆☆☆☆
Ben nu 9 dagen bezig en 1 pond afgevallen, dus niet erg veel. Ze geven aan dat je een mnd doet met een flesje van 30 ml. (600 druppels) . Gebruik 3 x 25 druppels per dag komt neer op een gebruiksduur van 8 dagen. dus € 49,50 p.week. Ben nu overgegaan naar 2x daags druppelen, smiddags en savonds. En het flesje druppelt inderdaad niet erg goed. Volgende week laat ik weer horen hoe het verder gaat.
- Marianne

★★★★★
- Anonymous

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wil je EcoSlim uitproberen? Bezoek de website.