Ervaringen Dukan dieet? Lees ervaringen van anderen die het Dukan dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Dukan dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Dukan dieet ervaringen

Hoe is het Dukan dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Dukan dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Dukan dieet informatie

ervaringen dukan dieetHet Dukan dieet, geschreven door dokter Pierre Dukan, is een bekend proteïne dieet welke is overgewaaid uit Frankrijk. In Frankrijk zijn er reeds 5 miljoen volgers die enkele tot vele kilo’s zijn kwijtgeraakt. De inname van koolhydraten en vetten worden tot een minimum beperkt. Het dieet kent 4 fasen om op het streefgewicht te komen. Een berekening van de precieze duur van het dieet is op de website in te vullen. Fase 1, de aanvalsfase: deze fase duurt tussen de 1 en de 10 dagen. Er mogen diverse vet- en koolhydraatarme producten zoals mager vlees, verse vis, gevogelte, ei en vetarme melk genuttigd worden. Fase 2, de doorloopfase: dezelfde voedingsmiddelen als in fase 1 mogen gegeten worden en daar komen vele soorten groente, sojasteaks en salades. De duur kan verschillen en duurt totdat het gewenste gewicht is bereikt. Fase 3, de consolidatiefase: de fase om het het vervelende jojo-effect tegen te gaan. Het eetschema wordt uitgebreid met onder andere stukjes brood, fruit en eiwitten. Deze fase duurt 10 keer het aantal kilo’s dat u bent kwijtgeraakt. Fase 4, stabilisatiefase: wanneer de consolidatiefase met succes is volgehouden mag er weer normaal worden gegeten. Een dag per week dient er wel aan het dieet worden gehouden.

 

Meer weten over Dukan dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Dukan dieet
2,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 2 out of 5 based on 2 reviews.

Matige resultaten

★☆☆☆☆
Ben niet erg blij met de voortgang tot nu toe. Ben in 3 weken tijd maar 2 kilo kwijtgeraakt en volg het dieet zoals beschreven. Heeft iemand nuttige tips?
- Manon B.

Wennen

★★★☆☆
Zoveel eiwitrijke maaltijden moest ik erg aan wennen. Het resultaat is redelijk.
- Jonne

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Dukan dieet uitproberen? Bezoek de website.