Ervaringen Drukke Damesdieet? Lees ervaringen van anderen die het Drukke Damesdieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Drukke Damesdieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Drukke Damesdieet ervaringen

Hoe is het Drukke Damesdieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Drukke Damesdieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Drukke Damesdieet informatie

ervaringen drukke damesdieetHet Drukke Damesdieet is door 2 stevige en bedrijvige dames, Neris Thomas en India Knight, geschreven. Het doel van de dames was om op een zo makkelijk mogelijke manier samen 64 kilo in één jaar kwijt te raken. Dat is ze gelukt ook! In het boek beschrijven ze alle pieken en dalen tijdens het dieet op een humoristische manier. De moeders hebben in 3 fasen een dieet met eiwitrijke en koolhydraatarme recepten samengesteld en daarbij de lekkernijen uit het dagelijks leven niet volledig uit het ook verloren. Fase 1: veel gewicht verliezen in een korte tijd. Fase 2: het dieet wordt minder streng tot het streefgewicht. Fase 3: het streefgewicht dient vastgehouden te worden. Het Drukke Damesdieet is een mix van diverse bestaande diëten.

 

Meer weten over Drukke Damesdieet? Bezoek de website.

Ervaringen Drukke Damesdieet
3,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3 out of 5 based on 1 reviews.

Wie o wie?

★★★☆☆
Heb via via goede verhalen gehoord over dit dieet. Kunnen meer mensen die verhalen bevestigen?
- I. Verburgh

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Drukke Damesdieet uitproberen? Bezoek de website.