Ervaringen Dr. Phil dieet? Lees ervaringen van anderen die het Dr. Phil dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Dr. Phil dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Dr. Phil dieet ervaringen

Hoe is het Dr. Phil dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Dr. Phil dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Dr. Phil dieet informatie

ervaringen Dr. Phil dieetDr. Phil heeft naast zijn wereldwijde bekende programma ook diverse boeken over allerlei onderwerpen geschreven. Dr. Phil heeft ervoor gekozen om te schrijven over overgewicht en vooral hoe je daar het beste mee kan omgaan. ‘The 20/20 diet’ en ‘voel je goed in je lijf’ zijn twee voorbeelden van diëten die geschreven zijn door Dr. Phil. In de boeken leer je te begrijpen waarom je met overgewicht kampt. In de basis gaat het uiteraard om gezonder eten en voldoende bewegen, daarnaast ga je jezelf een spiegel voorhouden en bekijken waarom je op de manier leeft zoals je doet. Tijdens dit dieet is het psychologische gedeelte erg belangrijk. Het grote voordeel is dat je jezelf beter leert kennen en onder andere daarom minder snel terugvalt in oude gewoontes.

 

Meer weten over Dr. Phil dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Dr. Phil dieet
4,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4 out of 5 based on 4 reviews.

Dr Phil

★★★☆☆
Van een vriendin het boek geprobeerd en het zal voor veel mensen helpen dat je echt ziet wat je verkeerd at. Persoonlijk geef ik meer de voorkeur aan een maaltijdvervangend dieet.
- Boter

Hoe werkt het?

★★★★★
Wat mag je wel en niet eten? Wil wel graag op vrijdag gezellig met de familie patatjes blijven eten. Is dat een probleem?
- Josje

Uitstekend verwoord

★★★★☆
Uitstekend verwoord, het laat je op een andere manier over eten nadenken. Kanttekening is dat het een beetje saai is omdat er geen afbeeldingen van recepten in staan verwerkt.
- H. van der Marel

Engels

★★★★☆
Heb de Engelse variant, kon geen Nederlands vertaalde versie vinden? Ingrediënten en recepten zijn simpel te vinden en te combineren. Grote voordeel is dat je het psychologische plaatje van je brein begint te begrijpen. Ik zou zeggen een aanrader als je goed Engels kan lezenen begrijpen. Geef het boek een dikke 7.
- Peter

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Dr. Phil dieet uitproberen? Bezoek de website.