Ervaringen Dr Frank dieet? Lees ervaringen van anderen die het Dr Frank dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Dr Frank dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Dr Frank dieet ervaringen

Hoe is het Dr Frank dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Dr Frank dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet uitproberen.

 

Dr Frank dieet informatie

ervaringen dr frank dieetHet Dr Frank dieet, geschreven door Frank van Berkum, is een zeer bekend dieet in Nederland. De internist heeft jaren ervaring in het behandelen van mensen met overgewicht, obesitas en diabetes type 2. Zijn kennis heeft dokter Frank gedeeld in de boeken: “Gezond en slank met Dr Frank”, “Snel slank met Dr Frank” en “Het Hongerige Brein”. Het Dr Frank dieet is gebaseerd op de inname van eiwitten aangezien deze een vol en verzadigd gevoel geven. Doordat men minder gaat eten is de basis gelegd voor het afvallen. Naast minder eten is net als bij veel ander diëten het van belang het eetschema aan te passen.

 

Meer weten over het Dr Frank dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Dr Frank dieet
4,2 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.2 out of 5 based on 5 reviews.

Bekend dieet

★★★☆☆
Van kennissen gehoord en die zijn laaiend enthousiast over het dieet. Gebruik het dieet nu een paar dagen en het bevalt redelijk. Het honger gevoel is van tijd tot tijd wel aanwezig.
- Anne Besselink

Tevreden

★★★★☆
Wij zijn erg tevreden over uw dieet programma. Zijn nu enkele weken bezig en we zijn al wat kilo's kwijt. Het is prima te doen, maar echter één kant tekening. Kunnen de recepten niet wat beter op elkaar aansluiten, zodat we niet elke dag nieuwe ingrediënten nodig hebben? Dit is vrij kostbaar en onze koelkast puilt uit.
- Louise

Duidelijk

★★★★☆
Je weet precies waar je aan toe bent met het dieet. Deze duidelijkheid is een grote plus voor mij
- jk

Heerlijk

★★★★★
Lekkere recepten die iedereen kunnen helpen. Ik kan het iedereen aanraden die graag wil afvallen. Top dr frank.
- Sam78

Gemakkelijk dieet

★★★★★
Gemakkelijk te maken eten. Het boek was mooi voordelig te koop 🙂 Ben wel benieuwd naar de andere versies van dr Frank
- Marie

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Dr Frank dieet volgen? Bezoek de website.