Ervaringen Citroensapkuur? Lees ervaringen van anderen die de Citroensapkuur hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over de Citroensapkuur zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel je Citroensapkuur ervaringen

Hoe is de Citroensapkuur verlopen? Hoeveel kilo’s heb je verloren? Hoe is het na het stoppen met de Citroensapkuur gegaan? Raad je de kuur aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

Je wil graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Citroensapkuur informatie

ervaringen citroensapkuurEen simpele manier om je lichaam weer in balans te brengen is de Citroensapkuur. Hiermee reinig je het lichaam. Overtollig vet en resten van voedingsmiddelen die zijn achtergebleven spoelen uit je lichaam. Tijdens de 10 daagse kuur drink je normaliter ongeveer 2 liter citroensap. Om je lichaam zo schoon mogelijk te houden, volg je de kuur twee keer per jaar. Door de samenstelling van citroen krijg je niet te maken met een honger gevoel. Om de kuur nog extra kracht bij te zetten is voldoende rust essentieel. Tijdens de rust periode hersteld je lichaam.

 

Meer weten over de Citroensapkuur? Bezoek de website.

Ervaringen Citroensapkuur Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews
5 1

Naam
Email
Titel review
Beoordeling
Dieet ervaring

Wil je de Citroensapkuur uitproberen? Bezoek de website.