Ervaringen Cambridge dieet? Lees ervaringen van anderen die het Cambridge dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Cambridge dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Cambridge dieet ervaringen

Hoe is het Cambridge dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Cambridge dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Cambridge dieet informatie

ervaringen cambridge dieetDr Alan Howard heeft aan de Cambridge universiteit het Cambridge dieet bedacht. Het dieet kijkt naar de calorie inname van onze verre voorouders. Waar we tegenwoordig als man 2500 calorieën en als vrouw 2000 calorieën per dag nuttigen, wordt dat aantal met het Cambridge dieet flink verminderd. Zo worden de vetreserves aangesproken en is er snel gewichtsverlies te bemerken. Het dieet bestaat uit dieetdrank (153 calorieën) en dieetsoep (154 calorieën). Aangezien een flinke afname van de calorieën een vervelende invloed kan hebben op het lichaam, is het raadzaam eerst een van de Cambridge consulenten in Nederland te bezoeken. Deze zijn gevestigd door het hele land.

 

Meer weten over Cambridge dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Cambridge dieet
3,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3 out of 5 based on 3 reviews.

Begin was goed

★★★☆☆
In het begin van het cambridge dieet ging alles voorspoedig en ben ik bijna 8 kilo kwijtgeraakt. Na verloop van tijd is er nagenoeg het volledige gewicht er weer aangekomen.
- Ella

voel me slapjes

★☆☆☆☆
voelde me erg slapjes dit komt wrs door de drankjes. Na cambridge voelde ik me wel minder slap
- van Mook

★★★★★
- Ja

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Cambridge dieet uitproberen? Bezoek de website.