Ervaringen Brooddieet? Lees ervaringen van anderen die het Brooddieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Brooddieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Brooddieet ervaringen

Hoe is het Brooddieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Brooddieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Brooddieet informatie

ervaringen brooddieetHet Brooddieet, ook wel Broodwisseldieet genoemd, is een speciaal dieet waarbij om de dag uitsluitend brood wordt gegeten. Het 6 weken durende dieet betekend dat er in de tussenliggende dagen normaal gegeten mag worden. Het is van belang om tijdens die dagen gevarieerd te eten en daarbij voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Denk hierbij vooral aan voedingsmiddelen zoals groente en fruit die de eenzijdigheid van de overige dagen kan compenseren. In brood zitten veel vezels en doordat er veel dagen uitsluitend brood zonder enig beleg gegeten wordt, is de kans vrij groot dat er minder gegeten gaat worden. Naast het brood eten is het raadzaam voldoende te drinken in de vorm van 2 liter water per dag. Thee en koffie zonder suiker mogen uiteraard ook. Het gevolg is dat er vaak tot wel 2 kg per week aan gewichtsverlies kan optreden.

 

Meer weten over Brooddieet? Bezoek de website.

Ervaringen Brooddieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Brooddieet uitproberen? Bezoek de website.