Ervaringen Bijbeldieet? Lees ervaringen van anderen die het Bijbeldieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten over het Bijbeldieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel je Bijbeldieet ervaringen

Hoe is het Bijbeldieet verlopen? Hoeveel kilo’s heb je verloren? Hoe is het na het stoppen met het Bijbeldieet gegaan? Raad je het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

Je wil graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Bijbeldieet informatie

ervaringen bijbeldieetHet Bijbeldieet, of ook wel het genesisdieet, is gebaseerd op de bijbel. Voedingsmiddelen die men vroeger nam staan centraal. Onze verre voorouders hadden voornamelijk vlees, vis, fruit, noten en granen voorhanden. Tijdens het Bijbeldieet leer je dit ook te eten. Dr. Gordon S Tessler legt je haarfijn uit hoe je weer fit en vitaal gaat worden. Voor het beste resultaat is het wel handig te bedenken of je geïnteresseerd bent in de bijbel. Het genesisdieet kan je in ieder geval op een gezonde manier helpen met afvallen. Ook daarnaast zijn er diverse positieve uitwerkingen op je lichaam en geest.

 

Meer weten over Bijbeldieet? Bezoek de website.

Ervaringen Bijbeldieet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wil je het Bijbeldieet uitproberen? Bezoek de website.