Ervaringen Bierdieet? Lees ervaringen van anderen die het Bierdieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Bierdieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Bierdieet ervaringen

Hoe is het Bierdieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Bierdieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Bierdieet informatie

ervaringen bierdieetHet bierdieet is het ideale dieet voor mannen. In tegenstelling tot vele andere diëten mag er gewoon bier worden gedronken. Het idee achter het bierdieet is hetzelfde als bij veel andere diëten: ervoor zorgen dat er meer calorieën worden verbrand dan er binnen komen. Voor dat men begint, word er precies uitgerekend wat er over een dag gegeten en gedronken mag worden. Een man mag per dag 2500 calorieën binnen krijgen. Tijdens het bierdieet word het aantal calorieën verlaagd naar ongeveer 1700. Elke 9000 calorieën ’te weinig’ betekent 1 kilo afvallen. Elke 11 dagen kan men 1 kilo verliezen. Wanneer er naast het bierdieet het lichaam voldoende beweging krijgt, zal het afvallen alleen maar sneller gaan.

 

Meer weten over Bierdieet? Bezoek de website.

Ervaringen Bierdieet
3,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3 out of 5 based on 1 reviews.

Is dit wat?

★★★☆☆
Weet iemand hier meer over? Kwam het toevallig tegen op internet en het klinkt te mooi om waar te zijn. Iemand ervaring met het bierdieet?
- Jos

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Bierdieet uitproberen? Bezoek de website.