Ervaringen Atkins dieet? Lees ervaringen van anderen die het Atkins dieet hebben gevolgd. Alle ervaringen, recensies, reviews en klachten van het Atkins dieet zijn hier te lezen en te plaatsen.

 

Deel uw Atkins dieet ervaringen

Hoe is het Atkins dieet verlopen? Hoeveel kilo’s heeft u verloren? Hoe is het na het stoppen met het Atkins dieet gegaan? Raad u het dieet aan anderen aan?

 

Gratis dieet uitproberen?

U wilt graag een van de beschikbare diëten gratis een dag uitproberen? Kies het beschikbare dieet en ervaar het vandaag nog. Gratis dieet.

 

Atkins dieet informatie

ervaringen atkins dieetDe Amerikaanse cardioloog Robert Coleman Atkins heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek een koolhydraatarme levensstijl bedacht, het Atkins dieet. De basis voor het dieet werd gelegd door de cardioloog vanwege zijn eigen overgewicht. Het in 1972 verschenen boek ‘Dr Atkind Diet Revolution’ is later herzien en heeft vele mensen bewust gemaakt van de gevaren van overgewicht. Tegenwoordig is het dieet wereldwijd nog erg populair en helpt aan blijvend gewichtsverlies welke in 4 fasen wordt gerealiseerd. Fase 1: inductie. De koolhydraten worden beperkt tot maximaal 20 gram per dag. In de ongeveer 2 weken durende fase zal het gewichtsverlies het meest zijn. Fase 2: meer gewichtsverlies. De hoeveelheid koolhydraten worden uitgebreid met 5 tot gram per dag totdat het punt dat een lichaam kan verdragen terwijl er gewichtsverlies blijft plaatsvinden. Fase 3: voorbereiding op de laatste fase. Geleidelijk mogen er meer koolhydraten worden gegeten tot het punt dat het gewicht stabiel blijft. Fase 4: levenslange handhaving. Meer divers voedsel mag gegeten worden. De hoeveelheid koolhydraten blijft is hetzelfde als de vorige fase. Atkins is geen dieet op zich, het is een aangepaste levensstijl.

 

Meer weten over het Atkins dieet? Bezoek de website.

Ervaringen Atkins dieet
3,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3.5 out of 5 based on 2 reviews.

Lastig

★★★☆☆
Het was lastig vol te houden de eerste weken. Op zich wel vervelend want om die reden ben ik toch afgehaakt. Heb met atkins slechts een beetje verlore.
- Toon

4 sterren

★★★★☆
Eerste dieet wat ik heb geprobeerd. Tot nu toe ben ik tevreden over de atkins.
- Cattier

Naam
Email
Review Titel
Beoordeling
Hoe was uw ervaring?

Wilt u het Atkins dieet uitproberen? Bezoek de website.